avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... litigii de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

litigii de munca

ce pot face daca din cauza unor angajati ai angajatorului nu am putut lua indemnizatia de somaj de aproape 2 luni,din cauza ca nu stiu sa completeze niste adeverinte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 24 Octombrie 2012
ll puteti actiona in judecata pentru recuperarea prejudiciului cauzat ...
Art. 1.357 C.civ.
(1) Cel care cauzează altuia un prejudiciu printr-o faptă ilicită, săvârșită cu vinovăție, este obligat să îl repare
Dca am fost odata la angajator si nu au facut adeverintele corect ,trebuie sa ma mai duc odata la ei sau ii pot actiona in instanta.
Il puteti da in judecata direct fara a mai fi necesar sa va duceti la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie fapt pagubitor stefanut stefanut Conform Codului Civil: Dreptul la actiune se prescrie într-un termen de un an, socotit din ziua în care cel vatamat a cunoscut faptul pagubitor, însa nu mai ... (vezi toată discuția)
Transmitere dosar pensie militara mb1964 mb1964 În continuare fac referire la prevederile Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat: [b]Dacă, în vederea stabilirii drepturilor de pensie ... (vezi toată discuția)
Redobandire drepturi salariale iulia_n40 iulia_n40 La inceputul anului 2012, directorul institutiei unde lucrez. mi-a diminuat abuziv salariul, incalcand contractul de munca.Fiind o institutie bugetara, am dat ... (vezi toată discuția)