Azi am aflat printr-un telefon dat de banca ca am o restanta de 4 zile la credit. Problema apare pentru ca am platit rata si pe chitanta este specificat clar ca este pentru plata credit. Cand am luat legatura cu cineva de la sucursala mi s-a spus ca aveam un cont deschis din 2003 pe care nu l-am mai folosit de cel putin 6-7 ani si ca banii pe care eu i-am platit pentru rata au intrat in contul acestei datorii. Este legal asa ceva? Fara sa fiu informat in prealabil sau sa fiu atentionat despre aceasta datorie este legal sa mi se vireze banii in alta parte? Acum am ramas cu restanta la credit din ce mi-au spus ei. Este reala aceasta restanta?
Va multumesc.
cel mai bine e sa mergeti la banca care v-a sunat in legatura cu aceasta problema,si acolo discutati problema aparuta. Ei o sa va arate ce ati semnat in contract,probabil ca si dvs aveti acele acte de imprumut de la banca. Cititi contractul si vedeti unde este problema,apoi mergeti la banca ptr clarificare.
Am fost la banca si mi-au zis ca rata a intrat in contul datoriei pentru contul deschis in 2003. Deci intrearea mea este, poate sa ia bani dintr-un cont sa-i vireze in altul fara sa am anunte???