avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-au ridicat masina Dr. Taberei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-au ridicat masina Dr. Taberei

Astazi am stationat timp de 5 minute in zona Pietei Moghioros ,in jurul meu mai erau masini parcate,iar cand m-am intors surpriza masina disparuse.
Daca ii actionez in judecata am vre-o sansa sa castig ?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:38, 24 Octombrie 2012
unde era parcata masina era si un indicator de circulatie? Ce indicator era? Stationare interzisa,oprire interzisa,parcare interzisa,....?
Cei care ridica masinile parcate in locuri interzise dureaza cam 5-7 minute pana o ridica si pleaca,nu imi dau seama cum de nu ati observat ca vi se ridica masina. Daca vi s-a furat?
Am recuperat-o am platit aproape 700 LEI ,reprezentand : Ridicare Auto , Transportul Auto precum si Depozitarea ,desi din cate am citit pe internet Depozitarea se achita doar daca masina este depozitata mai mult de 24 de ore ,nu era niciun semn cum ca stationarea ar fi interzisa.Nu am primit niciun PV de la firma repectiva si mi-au spus ca nici prin posta nu-mi va veni niciun proces verbal :) .Care sunt sansele de castig daca ii actionez in instanta ?
sanse sumt ,dar depinde si ce documente v-au inminat ,pr.vb sau ...
Cum asa? Ati dat 700 lei fara sa va dea o chitanta in care sa rezulte ptr ce ati latit? Cred ca trebuia si un proces verbal.Am vazut cum functioneaza. Politia si cei de la serviciul de ridicare masini ,fac poze cu masina care trebuie ridicata si probabil ca si se va intocmi un proces verbal. Dvs cand i-ati dat cei 700 lei,nu i-ati intrebat ptr ce v-au ridicat masina?
Consider ca trebuia facut si un proces verbal,iar daca i-ati dat banii fara sa va dea o chitanta,inseamna ca ei isi incaseaza banii impartind intre ei,iar dvs nu veti avea dovezi sa-i dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta impotriva ridicaii autoturismului cristel padurean cristel padurean Autovehicul parcat regulamentar, ridicat de catre Birou de ridicari auto. Am ridicat autoturismul din locul de depozitare la aprox. 30 minute dupa ce a fost ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Contestare dispozitie de ridicare auto look2you22 look2you22 Buna ziua, Numele meu este Lucian si pe data de 09.05.2013 am avut neplacerea sa m-i se ridice masina in Sectorul 6 (ce-i drept era parcata in unicul loc ... (vezi toată discuția)