avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocare contract vanzare cumparare ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocare contract vanzare cumparare ???

Anul trecut am cumparat un imobil . Vanzatorii au dobandit imobilulul prin donatie de la o ruda . Un tert care avea un titlu executoriu impotriva rudei vanzatorului a solicitat in instanta desfintarea actului de donatie. La data la care eu am cumparat imobilul ei erau in proces in prima instanta insa eu nu stiusem si am cumparat imobilul care nu era grevat de nici o sarcina sau altceva. La randul meu am vandut si eu imobilul deoarece din asta traiesc insa mentionez ca inca nu stiam de o actiune revocatorie pe rol impotriva rudei aceluia de la care am cumparat imobilul. Doresc sa stiu daca cel caruia eu am vandut imobilul va fi afectat in eventualitatea revocarii actului de donatie dimtre rruda celui de la care am cumparat imobilul ? Multumesc
va rog sa explicati daca binevoiti deoarece speta in cauza nu cred ca poate fi rezumata la art 292 cod penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donatie pentru survenienta de copil mocanudan mocanudan Am revocat o donatie cu 4 terenuri pentru survenienta de copil. Instanta a revocat-o definitiv si irevocabil, in hotararea acesteia stipulandu-se clar ... (vezi toată discuția)
Constatarea dreptului de proprietate mocanudan mocanudan Am revocat o donatie cu 4 terenuri pentru survenienta de copil. Instanta a revocat-o definitiv si irevocabil, in hotararea acesteia stipulandu-se clar ca cele ... (vezi toată discuția)
Actiune paulina credite credite Daca o persoana instraineaza un imobil prin donatie si peste 1 an si 3 luni se declanseaza impotriva ei executarea silita pentru ca este debitor garant, ... (vezi toată discuția)