avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... adeverinta taxi valabila ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

adeverinta taxi valabila ?

In urma cu aproximativ 1 luna am sustinut examenul pt atestat taxi , am obtinut o adeverinta de la scola cu care am inceput meseria de taximetrist , am depus la ARR actele necesare pt a obtine atestatul taxi dar pana sa il ridic am fost sanctionat de catre un agent cu suma de 1000 ron ( in temeiul legii 38 al taximetriei ) pt ca nu am avut atestatul taxi . Este valabila adeverinta data de scoala ? Daca da unde pot contesta contraventia ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 30 Ianuarie 2020
Cf OMT 3/2008 cap I ART 7 Alin 7

Conducătorului auto care a promovat testul-grilă i se eliberează o adeverință care atestă promovarea examenului, valabilă până la eliberarea certificatului de atestare a pregătirii profesionale, dar nu mai mult de 30 de zile.

Publicat in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 34/16.I.2008 pag 7

Poate cineva sa menționeze dacă este revizuit ca eu nu am gasit
ORDIN nr.3 din 7 ianuarie 2008
al ministrului transporturilor pentru aprobarea Normelor privind atestarea profesională a conducătorilor auto care efectuează transport de persoane în regim de taxi sau transport în regim de închiriere şi agrearea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi

[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate da arr in judecata ?! StoianRadu StoianRadu Am o condamnare inscrisa in cazierul judiciar ,,cf.art. 396 alin.4 NCPP,art.396 alin.10 NCPP, art.396 alin. 1 NCPP Condamna la 10 luni inchisoare cf.art. 83,84 ... (vezi toată discuția)
Atestat taxi yomaryo yomaryo Buna ziua ma lovesc de o problema in obtinerea atestatului de transport persoane in regim de taxi Instructorul imi spune ca nu ma pot inscrie in examen ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pf Carco Carco Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta! VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)