avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor obtinerea calitatii de expert contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

obtinerea calitatii de expert contabil

Sunt noua pe aici dar si in contabilitate,va rog sa mi spuneti de unde sau cine ar putea sa-mi dea informatii pentru a deveni expert contabil?momentan sunt in ultimul an de facultate,apoi ce ar mai trebui sa fac pentru a deveni expert contabil?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:47, 28 Ianuarie 2009
Trebuie sa sustineti examenul de acces la stagiu ceccar, stagiu 3 ani si examen de aptitudini la final.intrati pe site-ul ceccar pt.mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceccar dates.raluca dates.raluca Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu expert contabil rox_ann07 rox_ann07 am terminat facultatea in stiinte economice specializarea management si as dori sa fiu expert contabil.....care ar fi procedura, trebuie sa dau vriun examen? ... (vezi toată discuția)