avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declarare punct de lucru

buna ziua. as dori sa stiu unde anume se declara punctul de lucru al unei societati cu sediul social in bucuresti, dar eu sunt din ilfov. mentionez ca punctul de lucru este tot in bucuresti. si as dori sa stiu si daca aveti idee cam cat este taxa pentru punctul de lucru. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:53, 25 Octombrie 2012
Punctul de lucru il deschideti la ORC din localitatea unde v-ati infiintat societatea.
In jur de 250 max. 300 lei.
Dupa infiintarea punctului de lucru la Registrul Comertului trebuie sa declarati infiintarea si la organul fiscal de care apartineti - art. 72 Cod procedura fiscala. Depuneti o declaratie si copie dupa rezolutia Registrului Comertului si a certificatului constatator de autorizare a activitatilor desfasurate la punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa deschid un punct de lucru in bucuresti iar societatea are sediul social in ilfov.unde trebuie sa depun dosarul in acest caz,la bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)
Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)