avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obiecte inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obiecte inventar

Buna ziua ,
va rog sa ma ajutati, in legatura cu obiectele de inventar ,daca o lanterna de 55 ron, filiera (se face filet la suruburi) pret 29 ron, cleste sudura 500A 19 , sint materiale s-au ob inventar .
Va multumesc mult Lena
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 15:14, 25 Octombrie 2012
Din p.d.v. contabil, ob.de inventar sunt stocuri din cumparari sau productie proprie care indeplinesc de regula functia de mijloace de munca. Le puteti considera ob.de inv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare extrabilantiera in cont 8035 thesimonelu thesimonelu poate ma puteti ajuta in urmatoarea problema: am achizitionat stampila asociatiei, asociatie a parintilor, fara scop patrimonial, neplatitoare de TVA...la ... (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar ? alina240 alina240 Detin o mica firma si am o nelamurire legata de incadrarea anumitor produse la obiecte de inventar. De ex. un calculator, o imprimanta, un dulap care au ... (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar in folosinta mihaela41 mihaela41 Buna ziua! Unde pot gasi actualizarea stabilirii duratei de functionare a materialelor de natura obiectelor de inventar.Daca se poate un raspuns urgent.Mii de ... (vezi toată discuția)