avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale penal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

penal

Am primit o instiintare ca daca nu-mi platesc amenda auto din 2007 sunt pasibila de executare silita. Eu stiu ca nu am nicio amenda neplatita,dar nu pot justifica deoarece nu mai gasesc chitanta . Ce pot face in acest caz?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:32, 26 Octombrie 2012
daca nu aveti proba achitarii amenzii trebuie sa o ai achitati inca o data.
Ati putea merge la taxe si impozite pentru a cere relatii in legatura cu amenda respectiva si sa indrazniti a solicita copie a chitantei. Daca nu exista atunci sunteti buna de plata.
La impozite si taxe veti gasi decat copie dupa procesul verbal intocmit de agentul constatator. Daca ati achitat in alta parte, plata dvs nu a ajuns la impozite si taxe, dovada fiind somatia sa platiti amenda. Daca nu va amintiti unde ati achitat amenda, pt a cere o copie, nu aveti decat sa o platiti din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie iulianroventa iulianroventa Am primit o amenda de circulatie in august 2013 in judetul Braila. Am achitat jumatate din amenda(conform legii) pe loc la agentul de politie, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)