avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... urgent !!!!!!!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

urgent !!!!!!!!

daca am chemat in garantie o societate care e in reorganizare ce se intampla la proces?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:32, 25 Octombrie 2012
Este obligata sa se prezinte daca va fi citata. Mai departe poate depune intampinare la cererea de chemare in garantie, poate administra probatoriu etc., indeplineste normele procedurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane chemate in garantie , de catre parat radu16 radu16 buna ziua .. intr-o cauza , cand paratul cheama in garantie niste persoane , respectiv vanzator de teren, primarul , topograf primarie si comisie ... (vezi toată discuția)
Chemare in garantie formulata de parat. invocarea tardivitatii de catre chematul in garantie. stefanut stefanut Conform art. 73, alin. 3 din Codul de Procedura Civila: cererea de chemare in garantie formulata de parat trebuie depusa in termenul prevazut pentru depunea ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari deeaforu deeaforu Buna ziua, As avea o intrebare legata de un proces cu asociatia de proprietari. Am fost dati in judecat pt neplata datoriilor si am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)