avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta

as vrea sa stiu daca se poate trimite prin posta sau email adeverinta cu perioada acordarii indemnizatiei pentru crestere copilului eliberata de Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale?
Cel mai recent răspuns: Ali_Ioana , utilizator 20:33, 25 Octombrie 2012
Prin e-mail nu se poate trimite, insa vi se poate trimite prin posta daca faceti cerere prin care si atestati imposibilitatea deplasarii la Agentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale pe perioda ccc chirobanm chirobanm De unde se obtine fisa fiscala de pe perioada concediului de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Daca nu iau licenta exista riscul sa nu mai beneficiez de indemnizatie pentru ccc? karynutzik karynutzik in cazul in care nu iau licenta exista riscul sa nu mai beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Din somaj in concediu medical prenatal, postnatal si apoi in ccc ana.avasiicii ana.avasiicii 1. Am fost concediata colectiv (mi s-a inchis unitatea unde lucram) si acum imi fac actele pt somaj. Sunt insarcinata si mai am 2 sapt. jumatate pana nasc. Pot ... (vezi toată discuția)