avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat

se da alocatiea in luna nasteri copilului sau nascut pe 3 august azi am primit pt luna sectembrie am sunat la anps si miazis ca nu beneficiez pt august?????cand am depus dosarul(10august)mia zis ca voi primi august si sectembrie in octombrie#-o
Cel mai recent răspuns: mihai2petru , utilizator 05:38, 26 Octombrie 2012
Nu se da alocatie in luna nasterii copilului.Plata s-a facut corect
se perde 27 de zile pentru 3.dar copii nu mananca in aceste zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil taiata pe o luna geo30 geo30 Buna ziua Am nascut la inceputul lunii august iar dosarele le-am depus la inceputul lunii octombrie dupa ce am terminat concediul medical si am suspendat ... (vezi toată discuția)
Ref.alocatie copil BarbuViorica BarbuViorica am nascut pe 04.09.2015 si am depus dosarul pentru alocatie pe 18.09.2015.Am primit in luna noiembrie in cont alocatia copilului pe luna noiembrie,dar pentru ... (vezi toată discuția)
Plata alocatie retroactiv iavorenciucmarius iavorenciucmarius Buna ziua, as dori si eu daca se poate un raspuns la o intrebare.Am nascut in strainatate un baietel in 16 12 2012. Mentionez ca acest lucru a fost din motive ... (vezi toată discuția)