Buna seara in primul rand multumesc initiatorilor acestui forum foarte util pentru noi toti,Problema mea este urmatoarea sunt utilizator al siteului okazii.ro, am trimis si primit multe produse prin intermediul acestui stie , astazi am fost sunat de catre un domn de la politia din mures unde un individ mi a facut plangere penala pentru inselaciune , ne am inteles pe site eu i am trimis exact telefonul pe care il comandase in luna iulie 2012 acuma el sa dus la politie si a facut plangere penala intrebarea mea este ce pot face in cazul acesta caci nu vreau sa am reputatia stirbita sunt dispus sa apelez si la un avocat pentru a ma reprezenta.
Eu sunt dispus sa ii dau si banii inapoi numai sa nu am cazier insa daca ii dau banii inapoi se considera ca eu recunosc ca l am inselat.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac pentru a nu avea cazier in conditile in care eu stiu ca nu am gresit cu nimic.
Mai intai trebuie vazut ce probe aveti dvs. pentru a va dovedi nevinovatia. Presupun ca aveti macar o dovada de la posta sau de la curierul prin intermediul caruia ati trimis acel telefon.
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)