avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata la CNSA pt intreprindere individuala?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata la CNSA pt intreprindere individuala?

buna seara,
am o intreprindere individuala,si as vrea sa stiu daca trebuie sa platesc la CNSA,si daca trebuie cum si cat se plateste?un prieten a avut azi o surpriza imensa constatand ca are de platit 3800 lei la casa de sanatate,el avand o intreprindere familiala deschisa cu 5 ani in urma,este posibil asa ceva?fara sa fii informat sa te trezesti cu asa o datorie?multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: yulyca , utilizator 10:40, 26 Octombrie 2012
Intreprinderea individuala plateste contributie de sanatate 5,5% din venitul net. Sumele datorate si neplatite se urmaresc pe o perioada de 5 ani din urma conform Codului de procedura fiscala.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata intreprindere individuala liviucc liviucc Buna ziua In decembrie 2010 mi-am deschis o intreprindere individuala. Eu sunt angajat cu contract permanent de munca la o alta firma. Ce obligatii am de ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere familiala romeo59 romeo59 doresc sa deschid o if dar am o problema.la tara nu am pe nimeni deci trebuie sa apelez la un nepot care locuieste la oras.poate sa fie asociat cu mine si sa ... (vezi toată discuția)