Buna seara. Recent am deschis un magazin online. In general in colet trimit doar factura semnata si stampilata. Nu de mult am trimis o comanda pentru o firma, coletul era cu ramburs. Domnul de la frima respectiva cere de la mine CHITANTA. Am incercat sa explic ca nu pot sa trimit chitanta pentru ca nu eu am primit banii de la el, coletul fiind platit in sistem ramburs la curier.
In acest caz ce pot sa fac eu ca magazin online? Este legal sa emit chitanta? Eu nu am primit chitanta de la niciun magazin online niciodata
Explicati-i ca el cand a primit coletul si a platit valoarea pentru ramburs, a primit o chitanta de la firma de curierat si cu ea se inregistreaza in registrul de casa ca plata a respectivei facturi.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.