avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de actionar

Detin un Certificat de actionar vechi pe numele bunicii mele decedate. Mostenirea fost dezbatuta, dar in mostenire n-a fost trecut acest certificat.Ce pot face pentru a putea beneficia de el?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:57, 26 Octombrie 2012
Mai intai verificati daca firma mai "e in viata" pentru a nu face niste cheltuieli degeaba, apoi mergeti din nou la notar si cereti sa se faca un certificat de mostenitor suplimentar. Apoi cu o copie de pe acesta mergeti la firma unde aveti actiunile si anuntati-i pentru a opera in registrul actiionarilor. Si dupa aceea puteti solicita plata eventualelor dividende sau chiar sa va vindeti acele actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni primite ca mostenire Iulia90 Iulia90 Provin dintr-o familie cu parinti divortati, eu ramanand cu mama. Tatal meu a decedat de curand, si rudele lui m-au anuntat ca acesta avea niste actiuni, iar ... (vezi toată discuția)
Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Mostenire certificat de actionar marinica71 marinica71 am un CERTIFICAT DE ACTIONAR primit de bunicul meu in 1996 de la stat.bunicul meu a decedat in 2000 iar tatal meu a dezbatut mostenirea cu ceilalti frati si au ... (vezi toată discuția)