avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Buna ziua!!
Ieri mi-a fost suspendata pangerea impotriva pv prin care mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile.
Nu doresc sa mai depun recurs, vreau sa predau permisul care in momentul de fata este in posesia mea deoarece l-am ridicat cu certificat de grefa.
Cum trebuie sa procedez?????
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 20:18, 26 Octombrie 2012
atit timp cit exista pe rolul instantei plingerea contraventionala, aveti dreptul sa conduceti masina. procesul fiind suspendat, puteti conduce fara nici o problema pina la interventia perimarii, adica peste 1 an de zile de la data suspendarii.
matahachiro a scris:
atit timp cit exista pe rolul instantei plingerea contraventionala, aveti dreptul sa conduceti masina. procesul fiind suspendat, puteti conduce fara nici o problema pina la interventia perimarii, adica peste 1 an de zile de la data suspendarii.

nu sunt avocat dar intreb si eu, daca nu se face recurs, hotararea nu devine definitiva si irevocabila, caz in care permisul trebuie predat politiei?
ba da, dar dosarul este suspendat si deci nu se pronunta nici o sentinta. suspendarea inseamna un proces nesolutionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala maristanciu maristanciu Buna ziua,am si eu o intrebare la care am primit diverse raspunsuri dar nici unul categoric.Am luat o amenda contraventionala de circulatie acum 6 luni si 6 ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis vernea vernea Am o intrebare, daca mi-a fost suspendat permisul si am facut contestatie, moment in care am recapatat permisul, dar cauza a fost suspendata pentru ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere danielctm danielctm Buna ziua ! Desii ma consider nevinovat :) ... Am avut un accident in timpul unei depasiri fara urmari grave - in oras . Pe procesul verbal este trecut ca ... (vezi toată discuția)