avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale executari firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

executari firme

vreau sa stiu daca firma mea poate intra la executare din cauza sediului pe care il are si anume:socrul meu are o firma care este in insolventa cu multe datorii si toate conturile blocate plus executari silite de bunuri ,noi locuim la aceeasi adresa ,in prezent am si eu un srl-d cu aceeasi adresa atat a mea cat si a sediului firmei,in comun cu cea a socrului ,la ce riscuri sunt supusa si daca sunt?va multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita a unuia dintre soti (administrator) dahlia dahlia Executare silita a unuia dintre soti (administrator) - ce se intampla cu bunurile comune? Buna ziua, as dori ajutor intr-o speta care ii priveste pe ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)
Executare din cauza unei datorii pe firma morun_viorel morun_viorel Buna ziua, Am avut o firma (SRL) care din anumite motive si-a incetat activitatea, in urma incetarii activitatii a ramas o datorie catre un furnizor de ... (vezi toată discuția)