avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Obligatia de a face \\"taxa auto\\"
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Obligatia de a face "taxa auto"

Am primit rezultatul,acesta fiind "Solutie: Respinge excepţiile ca nefondate. Admite cererea. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare."Acum ce trebuie sa mai astept?Dupa 15 zile cei de la DRPCIV vor face recurs?In cazul acesta sa inteleg ca mai am de asteptat o luna,poate doua pana primesc hotararea definitiva si irevocabila ?
Cel mai recent răspuns: ContSters247205 , utilizator 15:32, 18 Decembrie 2012
instanta are cel mult 30 zile(de la data pronuntarii) pentru a motiva hotararea, dupa care va fi comunicata partilor, care la randul lor au 15 zile(de la data comunicarii) pentru a declara recurs.
Multumesc pentru raspuns,dar revin cu o alta intrebare...am primit hotararea acasa,au facut recurs cei de la inmatriculare,inca nu s-a afisat nimic pe portal la curtea de apel,dar am vazut ca termenele se dau abia in octombrie 2013,e posibil sa mai astept aproximativ inca un an sa le respinga recursul ca nefondat(am vazut ca toate recursurile in cazul de fata se resping)?N-ar fi nici o solutie sa "grabesc" rezolvarea recursului?Jalnic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara ionut1978 ionut1978 Judecatoria da o solutie,Cu apel în 15 zile de la comunicare. s-a facut apel >Tribunalul Dispune rejudecare la ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere seba00737 seba00737 Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat in urmatoarea situatie: In 2009, am fost \"luat\" de aparatul Radar pe zona Lunca Corbului - ARGES cu o ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)