avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... lamurire pensie militara de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

lamurire pensie militara de urmas

sunt student la masterat in anul 2, varsta de 23 de ani si as dori sa stiu daca in momentul cand termin masteratul si ma inscriu la a doua facultate mai primesc in continuare pensia de urmas? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:50, 26 Octombrie 2012
1. Veti primi pensie de urmas pana la varsta de 26 de ani daca urmati cursurile unei forme de invatamant recunoscute de Ministerul Educatiei.

2. Pentru aceasta trebuie sa duceti la casa de pensii care va plateste pensia adeverinta de la unitatea de invatamant pana la data de 1 octombrie a fiecarui an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas marian433 marian433 Salut, Am si eu nevoie de o informatie,am terminat prima facultate in 2015,in prezent m am inscris la alta am 24 de ani dar nu mai pot sa ma duc la ... (vezi toată discuția)
Legalitate pensie urmas dany_2605 dany_2605 buna ziua. am si eu o intrebare. am 24 de ani si m am inscris la a doua facultate. deoarece muncesc si la noua facultate mi se echivalau multe note nu am mai ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - pensie de urmas Zizika87 Zizika87 Am 22 de ani, am terminat facultatea in vara aceasta, iar din toamna incep cursurile de master. Cat am fost studenta am primit pensia de urmas. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)