avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare de la firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

notificare de la firma de recuperari creante

am primit o instiintare de executare silita in urma unui credit neplatit.as vrea sa-l platesc dar nu am toti banii odata.daca am primit aceasta executare ce pot sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 26 Octombrie 2012
somatia este de la EOS KSI sau de la executor judecatoresc?
Puteti negocia cu firma de recuperare plata in rate esalonata a debitului astfel incat sa nu se ajunga la executorul judecatoresc.
este de la eos,cred eu. <sc.eos ksi srl departamentul executarii silite catre Biroul Executorului Judecatoresc>-asa incepe
Aţi primit o notificare, după părerea mea, nu o somaţie ca act de executare într-un dosar execuţional. Prin urmare, încă nu a început executarea silită.

Nu ştiu ce cuprinde contractul de credit, respectiv dacă întreg creditul este restant, dacă doar unele rate sunt restante, dacă există vreo prevedere potrivit căreia neplata uneia sau mai multor rate atrage scadenţa întregului credit...

Sunt chestiuni pe care doar dumneavoastră le ştiţi. Iar poziţia dumneavoastră faţă de pretenţiile creditorului depinde de aceste clauze contractuale.
Mesaje reeditate

@ bibi0

Data post: Vineri, 26 Octombrie 2012, 17:21
Subiect: eos ksi

si atunci ei pe ce se bazeaza de trimit astfel de hartii?.adica sunt indreptatiti.au vreun drept legal de iti bat la usa cu asemenea hartii?

Data post: Vineri, 26 Octombrie 2012, 16:52
Subiect: eos ksi
si daca as vrea sa imi platesc datoria cui trebuie sa ma adresez?celor de la eos?si am siguranta ca daca platesc -este ceva sigur?

@ prodiamant
Data post: Vineri, 26 Octombrie 2012, 17:01

Eos-KSI este o firma de sarlatani care ameninta oamenii cu procese pe care nu au nici dreptul nici posibilitatea sa le intenteze. Eu in locul dvs. i-as ignora complet

Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar carmen_t76 carmen_t76 Buna seara. Am luat un credit bancar in anul 2006, am platit o perioada apoi nu am mai putut plati. Din anul 2009 si pana in anul 2010 mi s-au retinut din ... (vezi toată discuția)