am primit o instiintare de executare silita in urma unui credit neplatit.as vrea sa-l platesc dar nu am toti banii odata.daca am primit aceasta executare ce pot sa mai fac?
Aţi primit o notificare, după părerea mea, nu o somaţie ca act de executare într-un dosar execuţional. Prin urmare, încă nu a început executarea silită.
Nu ştiu ce cuprinde contractul de credit, respectiv dacă întreg creditul este restant, dacă doar unele rate sunt restante, dacă există vreo prevedere potrivit căreia neplata uneia sau mai multor rate atrage scadenţa întregului credit...
Sunt chestiuni pe care doar dumneavoastră le ştiţi. Iar poziţia dumneavoastră faţă de pretenţiile creditorului depinde de aceste clauze contractuale.
Data post: Vineri, 26 Octombrie 2012, 17:21
Subiect: eos ksi
si atunci ei pe ce se bazeaza de trimit astfel de hartii?.adica sunt indreptatiti.au vreun drept legal de iti bat la usa cu asemenea hartii?
Data post: Vineri, 26 Octombrie 2012, 16:52
Subiect: eos ksi
si daca as vrea sa imi platesc datoria cui trebuie sa ma adresez?celor de la eos?si am siguranta ca daca platesc -este ceva sigur?
@ prodiamant
Data post: Vineri, 26 Octombrie 2012, 17:01
Eos-KSI este o firma de sarlatani care ameninta oamenii cu procese pe care nu au nici dreptul nici posibilitatea sa le intenteze. Eu in locul dvs. i-as ignora complet