avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA mod completare D300, D394 pt.client neinregistrat in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

mod completare D300, D394 pt.client neinregistrat in scop TVA

Eu, titular I.I., inregistrat in scopuri TVA, fac un serviciu catre cineva neinregistrat in scopuri TVA. Factura emisa de mine este cu TVA, normal. Intrebari:
1. aceasta factura se inregistreaza in jurnalul de vanzari?
2. operatiunea se inregistreaza in D300 (TVA colectat), dar se inregistreaza si in D394?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:34, 26 Octombrie 2012
In jurnalul de vanzari se inregistreaza. Factura nu se inscrie in declaratia informativa 394, ci doar in decontul de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 gabi12345 gabi12345 declaratia 394 trebuie sa fie egala ca valoare cu declaratia 300(tva) cum se inregistreaza bonurile de benzina si de taxi la care se deduce tva-ul in ... (vezi toată discuția)
Ghid de completare anaf declaratia 394 Ioan Petru Butariu Ioan Petru Butariu GHID DE COMPLETARE A DECLARAȚIEI INFORMATIVE 394 http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Ghid_D394_2016.pdf Extras din ghid: ... (vezi toată discuția)