avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputerniciri si clauza APC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputerniciri si clauza APC

Buna seara,
Am si eu nevoie de mai multe detalii la doua chestiuni care ma intereseaza foarte mult:

1. Cum se redacteaza o imputernicire, dorindu-se a se pune in evidenta tipul de semnatura (A/B) al managerului, respectiv angajatului al companiei?
2. Ce presupune / cuprinde/ la ce se refera clauza APC?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Uzurile profesionale legat de programul de lucru vs cim josette2014 josette2014 Lucrez intr-o companie de software development. Se stie ca in acest domeniu, programul de lucru este unul flexibil, in raport cu sarcinile de lucru si ... (vezi toată discuția)
Cim manager irina_trusca irina_trusca Buna ziua, In luna septembrie am fost angajata la o societate pe postul de manager. CIM este incheiat intre mine si administratorul societatii din acea ... (vezi toată discuția)
Salariat nou srl-d anomarairam anomarairam Buna ziua, am infiintata o societate SRL-D de doua luni, as dori sa angajez pe cineva din data de 9.11.2013, fiind primul salariat ce trebuie sa fac? Fiind ... (vezi toată discuția)