Buna ziua!
Cam acum o luna mergeam vineri seara pe Bv. Dimitrie Cantemir (intre Unirii si Tineretului, chiar dupa Budapesta) dinspre Unirii, si cred ca am fost surprins de aparatul radar cu circa 90-100 de km/h. Ma grabeam deoarece aveam o urgenta la spitalul Budimex.
Mai exact cum s-a intamplat. Cu vreo aproximativ 300 de metri inainte de Str. Lânãriei (ultima strada inainte de intesectia Tineretului), m-am incadrat pe banda intai deoarece era libera. In momentul in care am intrat pe banda am vazut masina radar iesita cu bodul doar de pe Str. Lânãriei. Am franat cand am vazut masina de politie, dar nu cred ca in timp util. Masina de politie imi dadea flashuri, si asta cred ca inseamna ca m-a luat, desi nu sunt sigur. Nu am fost oprit de nici un echipaj dupa. Initial, am crezut ca nu m-a luat, si ca mi-a dat flashuri sa merg mai incet, lucru pe care l-am facut imediat dupa. Daca ma luase ma asteptam sa ma opreasca poitia imediat, dar nu s-a intamplat.
Cert este, ca acum 3 zile am luat o amenta pentru stationare in raza indicatorului oprirea interzisa, iar politistul mi-a facut o verificare asupra permisului, si nu avea nimic. Nu era suspendat, nu nimic.
Intrebarile mele sunt:
1. Daca am luat amenda, in cat timp vine?
2. De ce a dat flashuri masina de politie?
3. Care sunt sansele sa fii luat amenda? (am auzit ca nu pe toti ce-i inregistreaza mai si primesc amenda).