avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

ANGAJATORUL are drept sa te tina 4 zile in proba a 4 ore si sa iti ceara actul de indentitate in original la el permite legea sa faca asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 28 Octombrie 2012
D-voastra vorbiti de munca la negru ceea ce e grav iar angajatorul poate fi sanctionat contraventional
Din ce observ si angajatul poate fi contraventionat, probabil pe asta se bazeaza ei. Nu cred ca e usor sa dovedesti ca el angajeaza la negru, mai ales ca angajatul deja a lucrat cateva zile. Daca ati putea da mai multe detalii, sau unde as putea gasi mai multe informatii. Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2012
BogdanPecau, utilizator
Trebuie sa va adresati ITM-ului pe raza judetului unde isi desfasoara acea firma activitatea , iar cei de la ITM trebuie sa gaseasca in incinta firmei respective oameni care muncesc la negru
BogdanPecau

Este foarte simplu de dovedit munca la negru ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pre-contract...sau? whitescorpion whitescorpion Vreau sa angajez 2 muncitori.Acestia se vor angaja cu contract de munca din ianuarie sau februarie;nu stiu exact sigur cand se vor angaja cu CIM.Ei doresc sa ... (vezi toată discuția)
Demisie aprobata fara plata salariului iraira iraira Mi-am dat demisia dupa ce am dat un preaviz de 2 saptamani de la magazinul unde am lucrat ca vanzatoare pe un salariu de 650 net fara zile libere fara zile de ... (vezi toată discuția)
Perioada mica de proba in timpul somajului iulia1988 iulia1988 Buna seara! As dori sa stiu daca ,in condiitiile in care eu sunt in somaj si am gasit oarecum un loc de munca, exista vreun risc sa lucrez 2-3 zile in ... (vezi toată discuția)