Silvia Monica a scris:
Si daca nu va fi de acord?
Solicitarea scrisa catre firma cu care aveti conventia civila, de a inceta relatia lucrativa nu poate fi blocata sau refuzata si
Anuntul verbal catre firma careia ii prestati serviciul care nu are nici o putere legala de a va opri incetarea relatiilor, neavand o intelegere scrisa.
Clauza a treia cum poate fi motivata?
Decizia dvs. de a pleca in Bahamas sau Caraibe pe o perioada nedeterminata sa va refaceti capacitatile de lucru sau obligatia familiala de a ajuta pe bunica dvs. care este singura la tara si are nevoie de ajutor sau primirea unei mosteniri neasteptate care va scuteste de eforul de a mai lucra sau aveti o suferinta biologica care va pune in dificultate in prestarea serviciului sau pur si afirmatia „am o lene de ma doare” sau m-am saturat de voi „ca de mere acre” sau trebuie sa-mi termin volumul de poezii la care lucrez si pe care vreau sa il public etc. etc. etc.
Ceea ce mi se pare mie in neregula si ma determina sa intreb atat este faptul ca eu am incheiat conventia cu o firma si merg ptr obiectul conventiei ca reprezentant din partea alteia cu care n-am semnat nimic.
Nu va intreb ce interese au avut o firma sa va plateasca si sa nu ii prestati serviciu si alta sa-i prestati serviciu si sa nu va plateasca. Presupun doar anumite lucruri dar dvs. le stiti mai exact.
Va intreb:
Ce v-a determinat sa acceptati situatia ca sa va plateasca o firma si sa prestati serviciu altei firme ?
Dilema de a rezolva favorabil incetarea acestei combinatii relationale zic eu ciudate, este strict legata de aceasta problema. E ca si cum ai consuma apa plata de la magazin si ai plati la firma care asigura alimentarea cu apa a orasului.
Cunoasteti intelegerea, verbala banuiesc, intre cele doua firme sau va este necunoscuta ?