Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Buna ziua. In ce conditii te poate da afara un angajator?
Am fost la un interviu in urma cu aproximativ 3 saptamani, la un magazin de mobila pentru postul de consultant vanzari, la o firma din Bucuresti cu punct de lucru si in Brasov. Dupa aceste 3 saptamani m-am trezit cu unul din sefi la magazin, si care a inceput sa faca din nou interviuri, dandu-mi seama ca ceva nu este in regula l-am intrebat daca :"Aceste interviuri sunt ca sa nu va plictisiti sau vreti sa ma dati afara?" la care Domnul Sef a inceput sa rada pe sub mustati, dar niciodata nu mi-a spus ca voi fi data afara.
Dupa aceste interviuri a selectionat alte 2 fete pe care le-au chemat impreuna cu mine la Bucuresti, pentru asa zis training, de fapt am fost supuse la proba de lucru pe toate trei, ei nici aici ne zicandu-mi ce au de gand sa faca cu mine, ba mai mult mi-au spus ca voi avea o alta colega, nimic mai mult.
Dupa ce am ajuns din nou la munca mi s-a dat telefon si mi-au spus ca sunt ok, ca sunt o fata desteapta, dar ca nu am experienta necesara,...
...mai mentionez faptul ca atata timp cat am fost la Bucuresti vadusem in valoare de 100 milioane lei vechi..