avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat concediat dupa o saptamana!Buna ziua!O ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat concediat dupa o saptamana!Buna ziua!O angajata de 22 ani la Flanco,ofiter de credite,e ...

Buna ziua!O angajata de 22 ani la Flanco,ofiter de credite,e data afara dupa o saptamana pe motiv ca nu e comunicativa,ca nu vorbeste despre viata si nu are initiativa sa stearga praful si sa dea cu mopul.Mentionez ca a facut lucrurile respective cand i s.a sugerat.Sefa de magazin a raportat la HR Bucuresti ca nu corespunde profilului Flanco! Angajata era concentrata sa invete ce are de facut,nefacandui.se niciun training!Angajata a facut monetarul in fiecare zi si nu a observat nimic in neregula Acum i s.a spus ca lipseste 100 roni!Banii s.au recuperat de la toti angajatii in nr de 4.Este normal?Nu a fost lasata sa se acomodeze!I s.a pus in fața decizia de concediere de la Bucuresti,dupa ce a fost sunata in prealabil sa nu mai vina la servici.Se mai poate face ceva?Mai are vreun drept?
Cel mai recent răspuns: ALYA71 , utilizator 16:55, 6 Octombrie 2021
Fiind in perioada de proba conform cu Codul munciii art. 31 (3) contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Multumesc frumos pentru raspuns!

magiccom a scris:

Fiind in perioada de proba conform cu Codul munciii art. 31 (3) contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la contract munca pe perioada de 6 luni luciaantonenco luciaantonenco Buna ziua; In urma cu 1 saptamana am semnat un contract pe o prioada de 6 luni de zile , in contract se prevede timp de de lucru pe zi 1 ora. astazi am fost ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa perioada de proba! gyna60 gyna60 Buna ziua!As avea o intrebare in legatura cu urmatorul subiect:am fost angajata intr-o societate cu contract de munca pe perioada nelimitata cu perioada de ... (vezi toată discuția)
Training efectuat sambata si fara plata.... Elena1982 Elena1982 Buna ziua, As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune... M-am angajat la o firma in functia de Agent de Vanzari, pe perioada nedeterminata si dupa ... (vezi toată discuția)