avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Amenda constructie + demolare?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Amenda constructie + demolare?

Am demolat o casa veche de 100 de ani si am construit 2 camere cu temelie de beton in locul vechii constructii. Totul s-a facut fara autorizatie dar cu acceptul autoritatilor locale pe terenul meu, deci pe domeniu privat. Acum,la cateva zile dupa terminarea constructiei, la rosu, cei din primarie ma ameninta cu amenda.
Daca voi plati 100 de milioane amenda in ce masura vor putea sa-mi demoleze constructia? Ce pasi trebuie sa urmez pentru a intra in legalitate?
Cel mai recent răspuns: Dragoslav , utilizator 01:12, 28 Octombrie 2012
Platiti amenda si va duceti la primarie sa obtineti autorizatia de construire.
Din cate stiu se face o constatare a constructiei de catre un expert independent sau al primariei. Intrebarea e daca pot sa o demoleze chiar daca platesc amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Este gardul o constructie? se supune condului civil art 612? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin ca construire fara autorizatie pe proprietatea mea. Am pus in executare sentinta definitiva cu executor. S-au delimitat proprietati ... (vezi toată discuția)
Intabulare garaj fara autorizatie de constructie MarDan78 MarDan78 Buna ziua. Am un garaj construit din 1995 care nu are autorizatie de constructie si vreau sa-l intabulez. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ... (vezi toată discuția)