avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... invitatie post politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

invitatie post politie

buna seara am primit invitatie la post de politie dar nu am semnat covocator,daca nu ma prezint poate sa-mi faca ceva
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:43, 27 Octombrie 2012
Nu ati intrebat pentru ce sunteti convocat la postul de politie? Nu cred ca ati fost convocat pentru o problema fara importanta, ar trebuie sa mergeti si sa vedeti despre ce este vorba.
Poate sa va aplice amenda si in caz ca staruiti in refuz de prezentare ,se poate dispune aducerea dvs cu mandat
Neprezentarea la politie in urma invitatiei, se sanctioneaza conform legii 61/1991, cu amenda.
persoana care mi-a dat invitatia era proprietarul unui bar si nu politia,
As dori sa va intreb cine trebuia sa-mi aduca acea invitatie: politia sau prin posta si presupun ca trebuia sa semnez undeva ca am primito.
Daca a semnat alticineva in locul meu pot sa il dau in judecata?
Daca puteti sa-mi ziceti ce lege a incalcat persoana care a semnat in locul meu si daca pot sa-l dau in judecat.
pot sa primesc amenda daca nu am semnat convocator?
pe invitatie de la politie nu scie adresa doar numele si prenumele meu

Alte discuții în legătură

Invitatie politie dupa o altercatie verbala cu un politist crlbxl crlbxl Buna ziua, Ieri, seara ma aflam intr-un bar, care ii apartine fratelui meu. Vorbeam la tejghea, cu fata care era de tura...La un moment dat, a intrat in bar ... (vezi toată discuția)
Citatie politie lasata in barul de cartier pintiliii pintiliii Astazi am primit o citatie la postul de politie de care apartin, si ca un cetatean corect si speriat m-am dus intr-un suflet la politie pentru a afla motivul ... (vezi toată discuția)
Invitație la poliție, obligații lazarescupaul lazarescupaul La ce ma obliga o invitatie la politie , fara stampila , fara numar de inregistrare ? (vezi toată discuția)