avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... invitatie post politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

invitatie post politie

buna seara am primit invitatie la post de politie dar nu am semnat covocator,daca nu ma prezint poate sa-mi faca ceva
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:43, 27 Octombrie 2012
Invitatia se poate trimite prin posta sau prin reprezentantul politiei.
Normal este sa se faca dovada inmanarii, insa, se pot face si anumite artificii ( de ex. afisarea in lipsa in prezenta unui martor).
Puteti sa va prezentati intrucat tot o sa fie nevoie, sau sa amanati prezentarea.
Daca refuzati sa dati curs invitatiei,riscati ca atitudinea dvs sa fie interpretata drept lipsa de respect fata de autoritate si lipsa de responsabilitate
Este de preferat sa dati curs invitatiei sa clarificati speta pentru care sunteti invitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie politie dupa o altercatie verbala cu un politist crlbxl crlbxl Buna ziua, Ieri, seara ma aflam intr-un bar, care ii apartine fratelui meu. Vorbeam la tejghea, cu fata care era de tura...La un moment dat, a intrat in bar ... (vezi toată discuția)
Citatie politie lasata in barul de cartier pintiliii pintiliii Astazi am primit o citatie la postul de politie de care apartin, si ca un cetatean corect si speriat m-am dus intr-un suflet la politie pentru a afla motivul ... (vezi toată discuția)
Invitație la poliție, obligații lazarescupaul lazarescupaul La ce ma obliga o invitatie la politie , fara stampila , fara numar de inregistrare ? (vezi toată discuția)