avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcol la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcol la volan

intrebare de 1000 de puncte, am suflat in aparatul alcoltest unde a iesit o,87 dar nu am mers la spital, cum iese pana la urma ?
procurorul ar putea sa acorde un NUP ?
si va multumesc pt ajutor
Cu siguranta ca politisti v-au atentionat,dar in asemenea cazuri nu insista si profitand de faptul ca nu cunoasteti prevederile legale consemneaza refuzul dvs,mai pun sa semneze si un martor in acest sens si uite asa va alegeti cu un dosar penal pentru art.87 alin.5.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recoltare probe biologice hashas hashas La o alcoolemie de 0.4 mg% la etilotest este necesara recoltarea de probe biologice? In caz de refuz de recoltare de sange pot exista consecinte penale? (vezi toată discuția)
Dosar penal - alcoolemie 1,18 in aerul expirat mary12345 mary12345 am nevoie de niste raspunsuri si sfaturi sambata noaptea am fost oprit de catre echipajul de politie,veneam de la discoteca unde am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)