avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog, puteti sa ma ajutati?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog, puteti sa ma ajutati?

Am pus o problema pe forum legata de o hotarare la care, cum e normal, s-a dat dreptul la recurs, eu fiind reclamantul, castigand pe fond. Intimata nu a facut recurs, m-am bucurat de acest lucru, am fost la executor, am platit taxa pentru executare si dupa cateva zile ma cheama sa-mi iau hotararea inapoi ca s-o rectific. Lipsea o litera la numele societatii intimate. In 2 saptamani trebuia sa merg cu hotararea inapoi, rectificata. Stiti cum stau lucrurile la noi, rectificarea nu a fost gata, insa pe site-ul Tribunalului mi s-a dat rapuns, deoarece intamplarea a facut ca problema rectificarii s-o pun si in fata judecatorului cu ocazia unei completari. In raspuns spunea ca s-a efectuat rectificarea, cu drept de recurs. Asta insemna ca NICI ACUM nu pot sa pun hotararea, de data asta rectificata, in executare caci astept IAR sa vad daca se face recurs din cauza unei greseli de redactare a unei grefiere? Va rog, ajuta-ti-ma cu un raspuns. Am 2 copii, banca, datoriile sunt enorme deja.
Cel mai recent răspuns: lulikaa , utilizator 11:55, 28 Octombrie 2012
Hotararea se poate in executare, chiar daca partea respectiva are dreptul la recurs ...
multumesc mult! am fugit la executor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o eroare de redactare a hotararii se da iarasi "drept de recurs"? lulikaa lulikaa Buna ziua. Va rog, daca ma puteti ajuta: Am facut o cerere la tribunal pentru a rectifica o greseala de redactare facuta de catre grefiera, in cea mai ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita prin care comisia judeteana trebuie sa rectifice titlul de proprietate,daca instanta dispune astfel... ContSters240032 ContSters240032 In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva.... A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui ... (vezi toată discuția)
Ref somatia de plata vghita vghita Va rog un raspuns urgent.Avocatul este plecat in strainatete si nu-l pot contacta Prin somatia de plata am castigat in actiunea intentata debitorului si s-a ... (vezi toată discuția)