Am pus o problema pe forum legata de o hotarare la care, cum e normal, s-a dat dreptul la recurs, eu fiind reclamantul, castigand pe fond. Intimata nu a facut recurs, m-am bucurat de acest lucru, am fost la executor, am platit taxa pentru executare si dupa cateva zile ma cheama sa-mi iau hotararea inapoi ca s-o rectific. Lipsea o litera la numele societatii intimate. In 2 saptamani trebuia sa merg cu hotararea inapoi, rectificata. Stiti cum stau lucrurile la noi, rectificarea nu a fost gata, insa pe site-ul Tribunalului mi s-a dat rapuns, deoarece intamplarea a facut ca problema rectificarii s-o pun si in fata judecatorului cu ocazia unei completari. In raspuns spunea ca s-a efectuat rectificarea, cu drept de recurs. Asta insemna ca NICI ACUM nu pot sa pun hotararea, de data asta rectificata, in executare caci astept IAR sa vad daca se face recurs din cauza unei greseli de redactare a unei grefiere? Va rog, ajuta-ti-ma cu un raspuns. Am 2 copii, banca, datoriile sunt enorme deja.
Ref somatia de plata
vghita
Va rog un raspuns urgent.Avocatul este plecat in strainatete si nu-l pot contacta
Prin somatia de plata am castigat in actiunea intentata debitorului si s-a ... (vezi toată discuția)