avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cedare/preluare leasing de la o societate catre o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cedare/preluare leasing de la o societate catre o persoana fizica

cum se procedeaza...ce pierde si ce castiga fiecare parte?
Cel mai recent răspuns: ContSters77328 , utilizator 09:09, 28 Februarie 2011
Depinde de la caz la caz, si depinde de clauzele contractului de cesiune.
Expuneti un caz concret pentru un raspuns util.
Contract de novatie, cel mai probabil, se pierde si se castiga in functie de cum se negociaza.
Cu cine se negociaza?
OK situatia e in felul urmator...cineva din familie actionar la un SC are contract de leasing achitat la jumatate,eu
pesoana fizica doresc sa preiau acest lesing de la el. Rata e destul de mare 1000-1500 dar sa spunem ca o
pot plati si as vrea ...sa fie bine ptr toata lumea Am urmatoarele intrebari:
-cu cine se negociaza?
-ce dezavantaje/avantaje are actionarul SC?
-ce dezavantaje/avantaje am eu PF?
-cum o scoate SC din evidente si la ce valoare?
-se rediscuta ratele ca valoare sau interval de plata?
-eu PF la ce valoare o platesc ?la val amortizata+continuare ratelor?
-poate face SC cedare fara sa incaseze nimic de la mine sau de la banca?cum se procedeaza? care este tot filmul?
AM cam multe intrebari!!!! Va multumesc

Ma interesa si pe mine f mult subiectul . Pacat ca NIMENI nu a postat un raspuns.
Daca ai gasit raspunsul la intrebarile puse de tine te rog posteaza si tu aici ca ne-ar fi util la mai multi.
n-am nici un raspuns!!!
cam multe intrebari..!!!
mai astept...

Alte discuții în legătură

Cedare leasing ContSters77328 ContSters77328 Data post: Joi, 29 Ianuarie 2009, 10:12 Subiect: RE: cedare/preluare leasing de la o societate catre o persoana fizica Cu cine se negociaza? OK situatia ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract leasing Botosel Botosel Buna ziua, Am o masina in leasing din 2008. Luna aceasta s-a hotarat cesionarea contractului catre o alta firma. Firma de leasing ne-a aprobat cererea si ... (vezi toată discuția)
Help!!!!!!! Alina Tabara Alina Tabara am intalnit urmatoarea situatie: avem un debitor care are o masina in leasing, seful meu vrea un ctr. de prestari servicii transport/ contract de ... (vezi toată discuția)