avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

BUNA ZIUA .SUNTEM 3 FRATI .ACUM 3 ANI MAMA A DECEDAT .S-A FACUT SUCCESIUNEA IN 4 PARTI .SOTUL SI CEI 3 COPII.INTRE TIMP TATALA FACUT ACT DE VANZARE CUMPARARE LA UNUL DIN CEI TREI FRATI PE PARTEA LUI DE MOSTENIRE .VREAU SA STIU DACA A FOST POSIBIL CA ACESTA SA FACA SI DELIMITAREA DE CASA SI DE TEREN FARA ACORDUL CELORLALTI 2 COPII .PT CA ACEASTA S-A FACUT FARA CA CEILALTI 2 SA STIE.ACUM TATAL A DECEDAT IAR ACEL FRATE CARE ARE ACTUL DE VANZARE CUMPARARE SPUNE CA NOI CEILALTI 2 TREBUIE SA IL DAM IN JUDECATA CA SA NE LUAM PARTEA DOBANDITA DUPA SUCCESIUNEA DUPA MAMA.SI NU VREA SA NE ARATE NICI ACTUL IN ORIGINAL .CE PUTEM FACE ? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: nicoleta12345 , utilizator 20:35, 28 Octombrie 2012
Nu va fi supusa reductiunii si numa aveti pe ce va certa...punct!
va multumesc frumos .o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune isaiadanut isaiadanut bunica din partea tatalui meu a decedat in anul 1982 ,nu sa dezbatut succesiunea. bunicul a murit in anul 2007,inainte sa moara afacut act de ... (vezi toată discuția)
Testament ContSters308967 ContSters308967 Buna seara, Am o problema legata de atacarea testamentului.Fratele meu a decedat,la 7 ani dupa el a decedat si mama mea,in decursul acestor ani eu am primit ... (vezi toată discuția)
Succesiune PG67 PG67 Speta: Unul dintre parinti decedat in urma cu 23 de ani! Dezbatut succesiunea intre parintele mostenitor si frati (2) Unul dintre frati a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)