avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare retinut - redobandire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare retinut - redobandire

Buna ziua ! Mi-a fost suspendat certificatul de inmatriculare pentru cauciucuri uzate , problema a fost imediat remediata ,am fost la Rar am rezolvat problema ,certificatul mi-a fost retinut in alta localitate si trebuia sa ajunga in localitatea din care sunt eu de vineri de atunci mi-a expirat dovada !
Ce pot face pe cale legala pentru a plati pentru aceasta nepasare? Cu masina nu mai pot circula si am extrem de mare nevoie din cauza unor probleme personale !!!!
Cel mai recent răspuns: gherasim11 , utilizator 16:52, 10 Martie 2013
Buna ziua! Mi.a fost retinut certificarultul de inmatriculare (a fost rupt in doua, o parte a ramas la mine iar celalalta parte la domnul politist) , in jud. Neamt iar masina este inmatriculata pe Iasi din cauza unei defectiuni la un far pe care am rezolvato. Dar acea dovada de la domnul polititst de 15 zile a expirat, ce trebuie sa fac pt a-mi reface certificatul si unde trebuie sa merg? Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de ... Lixw Lixw Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de zile pentru schimbarea talonului al meu fiind confiscat ulterior in trafic, Am plătit ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat. contestare amenda + recuperare talon? weezy weezy Buna tuturor. In data de 17 05 2012 ora 21 am fost oprit de un echipaj de politie pe E 583 am primit amenda si mi s-a retinut talonul pentru anvelope uzate. ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon auto suspendat sanhwy sanhwy Mi-a fost retinut talonul auto de catre politia rutiera pentru foliile auto aplicate pe geamurile fata (stanga - dreapta). Am precizat agentului constatator ca ... (vezi toată discuția)