avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lege privind eliberarea condamnatilor cu pedepse mici ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

lege privind eliberarea condamnatilor cu pedepse mici in italia

este adevarat ca in italia s-a abrobat o lege prin care sunt pusi in libertate cei cu pedepse mici?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:52, 28 Octombrie 2012
Nu am gasit nicio informatie in acest sens rasfoind ziarele din Italia si site-urile in limba italiana.
Nu stiu de existenta nici unei legi cu privire la amnistierea unor categorii de detinuti, dar nu m-ar surprinde sa existe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internetul l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Scriitorul italian Umberto Eco a făcut o analiză scurtă a epocii social media pe care o traversăm, punctând principalul ei punct slab (și periculos): ... (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Proces injust in italia cgionela cgionela O cunostinta a avut parte de o acuzare falsa din partea unui var a unui carabinier pentru amenintari cu mafia romana si a fost condamnat la 2ani si 4luni el ne ... (vezi toată discuția)