avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recunoastere drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recunoastere drept

Mama mea are 1 ha de pămînt într-un titlu de proprietate la fratele ei şi vrea să îl revendice în drept, pentru că în fapt îl foloseşte din anul 1993. e acţiune trebuie să înainteze la instanţă ca să îl poate trece la ea in drept pentru că fratele ei este de acord să îl treacă şi să încheie şi o tranzacţie in acest sens, să ceară instanţei să emită o sentinţă care să ţină loc de titlu de proprietate?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 13:57, 29 Octombrie 2012
Daca este trecut in titlul fratelui inseamna ca este al fratelui chiar daca ea il foloseste. Cum ambii sunt de acord ca acel teren sa treaca la mama dvs, pot incheia la notariat act de vanzare cumparare sau donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie act vanzare cumparare elena13 elena13 Buna ziua. Se poate contesta un act de vanzare -cumparare a unui teren? Tatal meu a vandut fratelui meu un teren intravilan chiar inainte de a deceda. La ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratele pe mostenire nycodor nycodor buna ziua ! va rog sa ma sfatuti in urmatoarea problema : suntem 2 frati la parinti iar parintii nostri ne-au dat cite 0,50ha de pamint la amindoi din 3 ha ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune teren extravilan. Am si eu o problema cu o succesiune si v-as ruga mult de tot daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns. Exista un titlu de proprietate ( 10 ha teren ... (vezi toată discuția)