avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale neplata facturilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

neplata facturilor

Buna ziua, am prestat servicii de transport in baza unui contract pentru o anumita firma , facturile au ajuns la scadenta si a fost depasit termenul de plata cu peste 30 de zile si refuza sa imi faca plata, ba mai mult nici la telefoane nu se poate vorbi cu ei, cum trebuie procedat?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:40, 29 Octombrie 2012
Buna dimineata!

Notificati clientul respectiv, apoi somati-l in cazul in care nu da curs acestor notificari. Trimiteti si un extras de cont pentru a avea o confirmare a soldului respectiv. Este posibil ca acesta sa nu fie confirmat de client, dar in momentul in care veti deschide o actiune in instanta o sa puteti depune aceste documente care dovedesc ca Dvs. ati intreprins toate diligentele pentru recuperarea sumei respective.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
notificarea trebuie scrisa de un jurist sau pot sa o intomesc eu singur?va multumesc
O puteti intocmi Dvs.

Aveti model aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face?nu mia platit chiria din octombrie emylbistrita emylbistrita buna.am o hala pe firma.care de doi ani este data in chirie unei alte societati comerciale,mai exact o spalatorie chimica....chiria nu mia platito din luna ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata eleonora craciun eleonora craciun Buna, In cazul in care clientul nu achita facturile de marfa catre o societate comerciala, aceasta din urma inainte de al actiona in justitie pe client ii ... (vezi toată discuția)
Notificare clienti cod1 cod1 buna ziua ,v-as intreba exista,,model,,pt scrisoare ,notificare pt.clientii care,,au uitat''sa plateasca? va multumesc (vezi toată discuția)