avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare terenuri

Buna ziua.Bunicii nostei au avut 40 ha teren si noi nu am facut cerere numai pe 10 ha.Ar mai fi vreo posibilitate sa recuperam restul de 30 ha teren?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:53, 29 Octombrie 2012
Termenul de formulare a cererilor de retrocedare in baza legii 247/2005 s-a incheiat in 30.11.2005. O eventuala actiune in revendicare in instanta in lipsa cererii prealabile, formulate in termenul prevazut de lege, are foarte mici sanse de reusita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 ha teren agricol intrare in posesie-mostenire bibili bibili daca au trecut 8 ani de la decesul matusii mele mai pot revendica cele 30 ha . Unchiul meu a fost chiabur si a avut 40 ha din care 10, cat a trait matusa, le-a ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri marilena georgescu marilena georgescu am decoperit ca tatal meu care este decedat a avut un teren pentru care nu a facut nici un demers pentru obtinerea lui in acel \" timp limita\" am reusit ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate alexandrasa alexandrasa buna ziua!bunicul meu a avut un teren in bucuresti si i-a fost luat abuziv de sistem...cum am putea sa-l revendicam neavand nici un fel de act pe el.se poate ... (vezi toată discuția)