avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC pentru tatal copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC pentru tatal copilului

Daca in ultimele 12 luni pana la nasterea cupilului imi schimb locul de munca pot sa beneficiez de concediu de paternitate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:10, 29 Octombrie 2012
1. Nu exista expresia "concediu de paternitate".

2. Dvs. va referiti la concediul pentru cresterea copilului (CCC) de care beneficiaza tatal copilului.

3. Puteti beneficia de CCC si de indemnizatia aferenta indiferent la cati angajatori ati lucrat in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizaţia pentru creşterea copilului vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua In septembrie 2015 ni se va naste copilul, daca vreau eu tatal sa intru in concediu de paternitate si voi avea la nasterea copilului doar 8 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dan0007 dan0007 Buna ziua, Am o serie de intrebari referitoare la modul in care se poate imparti concediul de crestere a copilului intre parinti. -In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mi_re_la68 mi_re_la68 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate beneficia de concediu de paternitate o persoana, asociat unic si in acelasi timp angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)