Am un magazin alimentar SRL si vreau sa preiau magazinul alimentar al altei firme....ce pasi trebuie sa urmez? cealalta firma de unde vreau sa preiau vrea sa isi schimbe domeniul de activitate...
In legatura cu casa de marcat, produsele aflate in magazin in momentul de fata, imprimanta fiscala?
Pentru casa de marcat, firma pe numele careia e fiscalizata trebuie sa merga la o firma care se ocupa cu comercializarea si servisul acestor case de marcat si ei vor completa actele pentru predarea memoriei fiscale.
Marfa o cumparati pe firma dumneavoastra la pretul de achizitie cu care a intrat pe cealalta firma.
Pentru alte completari, specificati ce inseamna "vreau sa preiau magazinul alimentar al altei firme". Adica sa cumparati acel magazin cu ce e in el si sa-l inregistrati ca un alt punct de lucru al firmei dumneavoastra sau sa cumparati doar marfa si acel spatiu ramane celeilalte firme?
Va multumesc f mult pt raspuns. Vreau sa cumpar acel magazin cu marfa existenta si sa il inregistrez ca un alt punct de lucru pe firma mea.
In legatura cu faptul ca trebuie sa cumpar marfa la pret de achizitie...el de pe firma lui imi poate factura marfa? ca sa o revand am voie sa o cumpar de la el?
va multumesc.
Casa marcat
comanviviana
am o casa de marcat de la firma cealalta ,dizolvata in 2007,si as vrea sa o folosesc pt alta firma cum trebuie sa procedez....cineva mi-a zis ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)