avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare magazin alimentar

Buna ziua,

Am un magazin alimentar SRL si vreau sa preiau magazinul alimentar al altei firme....ce pasi trebuie sa urmez? cealalta firma de unde vreau sa preiau vrea sa isi schimbe domeniul de activitate...
In legatura cu casa de marcat, produsele aflate in magazin in momentul de fata, imprimanta fiscala?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: invatacel , utilizator 15:15, 29 Octombrie 2012

Pentru casa de marcat, firma pe numele careia e fiscalizata trebuie sa merga la o firma care se ocupa cu comercializarea si servisul acestor case de marcat si ei vor completa actele pentru predarea memoriei fiscale.
Marfa o cumparati pe firma dumneavoastra la pretul de achizitie cu care a intrat pe cealalta firma.
Pentru alte completari, specificati ce inseamna "vreau sa preiau magazinul alimentar al altei firme". Adica sa cumparati acel magazin cu ce e in el si sa-l inregistrati ca un alt punct de lucru al firmei dumneavoastra sau sa cumparati doar marfa si acel spatiu ramane celeilalte firme?

Va multumesc f mult pt raspuns. Vreau sa cumpar acel magazin cu marfa existenta si sa il inregistrez ca un alt punct de lucru pe firma mea.
In legatura cu faptul ca trebuie sa cumpar marfa la pret de achizitie...el de pe firma lui imi poate factura marfa? ca sa o revand am voie sa o cumpar de la el?
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare/inchiriere magazin alimentar silviu_stefan silviu_stefan As dori si eu un sfat sau mai bine zis un consiliu la urmatoarea intrebare daca se poate. Doresc sa preiau o afacere deja existenta , sa inchiriez acea ... (vezi toată discuția)
Casa marcat comanviviana comanviviana am o casa de marcat de la firma cealalta ,dizolvata in 2007,si as vrea sa o folosesc pt alta firma cum trebuie sa procedez....cineva mi-a zis ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Preluare firma de catre persoana fizica. Catalin Constandoiu Catalin Constandoiu Persoana fizica doresc sa preiau firma deja inscrisa care functioneaza. Este posibil sau trebuie sa deschid eu personal firma si apoi sa fac transfer etc sau ... (vezi toată discuția)