avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa marcat

am o casa de marcat de la firma cealalta ,dizolvata in 2007,si as vrea sa o folosesc pt alta firma cum trebuie sa procedez....cineva mi-a zis ca trebuia sa scot memoria fiscala iar eu nu am stiut acest lucru si ca e posibil sa primesc amenda?!va rog sa ma ajutati...

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:40, 14 Ianuarie 2012
Da. Trebuia predata memoria fiscala. Luati legatura de urgenta cu firma de unde ati cumparat casa de marcat si care va asigura servisul si va vor pregati ei, contra unei sume de bani, toate formularele pe care trebuie sa le predati la finante. Tot la ei rezolvati si treaba pentru a folosi casa la noua firma(noul punct de lucru) si sa fiscalizati din nou casa de marcat.
Va trebui sa urmati urmatorii pasi
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat fiscala liviu f liviu f Buna ziua. Acum vreo cinci ani am oprit activitatea firmei mele la un punct de lucru (am inchiriat spatiul). Atunci am luat casa de marcat si am ... (vezi toată discuția)
Preluare magazin alimentar invatacel invatacel Buna ziua, Am un magazin alimentar SRL si vreau sa preiau magazinul alimentar al altei firme....ce pasi trebuie sa urmez? cealalta firma de unde vreau sa ... (vezi toată discuția)