avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... co-detasati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

co-detasati

in perioada detasarii 5 salariati nu si-au efectuat CO aferent perioadei lucrate (01.01.2012-31.10.2012), incepand cu data de 01.11.2012 si-au facut cereri de demisie. Compensarea sau plata CO cine trebuie sa o faca?(societatea unde sunt angajati sau societatea unde au fost detasati. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 29 Octombrie 2012
Compensarea CO neefectuat se face de catre angajatorul propriu-zis si nu de catre angajatorul unde au fost detasati ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat pe perioada detasarii luminitaegri luminitaegri Cine trebuie sa plateasca concediul de odihna neefectuat la incetarea detasarii unui angajat , avand in vedere faptul ca, contractul de munca este la o alta ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani zile de concediul de odihna la incetarea detasarii??? alina_sandu alina_sandu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete... in cazul unui detasat, care vine de la angajatorul de baza cu zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat ignat_paraschiva ignat_paraschiva Sotul meu a iesit la pensie pe data de 14 octombrie 2014. A avut contract de munca pe perioada nedeterminata la o unitate si detasat la alta unitate. Nu si-a ... (vezi toată discuția)