avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat pe perioada detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat pe perioada detasarii

Cine trebuie sa plateasca concediul de odihna neefectuat la incetarea detasarii unui angajat , avand in vedere faptul ca, contractul de munca este la o alta societate, iar angajatul a fost detasat conform art 45 Codul Muncii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 19 Septembrie 2017
Pentru zilele de CO aferente perioadei de detasare, indemnizatia de CO se plateste de unitatea unde a fost detasat salariatul.
DAR CODUL MUNCII SPUNE LA ART 146 FAPTUL CA, COMPENSAREA IN BAI PT CO NEEFECTUAT SE EFECT DOAR IN CAZUL INCETARII CIM,iar in cazul detasarii inceteaza doar detasarea prin decizie.Va rog baza legala pentru plata CO neefectuat pentru angajat cu detasare,
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La data incetarii c.i.m., vi se va compensa in bani zilele de CO neefectuate aferente perioadei lucrate.

Compensare o va face angajatorul de la care ati fost detasat, urmand sa recupereze de la unitatea unde ati fost detasata cota-parte din compensarea aferenta perioadei detasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani zile de concediul de odihna la incetarea detasarii??? alina_sandu alina_sandu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete... in cazul unui detasat, care vine de la angajatorul de baza cu zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat simona_iunie simona_iunie Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care o scoala isi pierde personalitatea juridica prin comasare cu o alta unitate scolara, este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului de odihna neefectuat pentru salariat detasat Cristinaa10 Cristinaa10 Buna ziua. In perioada 22.05.2014-21.05.2015 (12 luni) am fost detasata cu Ordin de detasare de la o firma particulara la un Minister. Din cauza volumului ... (vezi toată discuția)