avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 CONTRACTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 CONTRACTE DE MUNCA

Buna seara, revin si eu cu o problema pentru care va rog sa-mi dati daca se poate unele lamuriri: poate o persoana care este insotitorul unei persoane cu handicap si beneficiaza de un contract de munca platit de primarie DE 8 ORE sa se angajeze la o alta societate pentru un program de 8 ore cu un nou cim? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 19:49, 29 Octombrie 2012
Da se poate, Codul muncii specifica:

Art. 35.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cim la firma danaeconomist danaeconomist Este corect ca un salariat sa aiba CIM pentru 4 ore ca economist si la aceeasi firma inca un CIM tot de 4 ore ca persoana desemnata pentru activitati de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor pentru doua persoane cu handicap, se poate? andreeabiz andreeabiz Buna ziua, O sa incerc sa fiu cât mai explicita si clara, in limbaj comun. Bunica mea are pensie de handicap, este absolut dependenta de cineva sa ii dea sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ionescuandreea ionescuandreea buna ziua va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca ma pot angaja cu contract de 4 ore daca in prezent sunt angajata cu functia de asistent personal la primaria ... (vezi toată discuția)