buna ziua va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca ma pot angaja cu contract de 4 ore daca in prezent sunt angajata cu functia de asistent personal la primaria din domiciliu cu program de 8 ore
am cartea de munca la primarie deoarece fata mea are un grad de handicap grav si necesita asistent personal.
Da, cumulul de functii nu este interzis. Va puteti angaja fara nicio problema. Probabil sub acest mesaj veti mai gasi unul in care vi se va spune acelasi lucru insa cu alte cuvinte.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ). Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Prin urmare, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial.
O persoana 2 joburi
grisa56
buna ziua ,
sunt angajata cu contract de munca la o societate privata si lucrez 8 ore pe zi.
In acelasi timp pot fi asistent personal sotului meu (handicap ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca
mirela45
lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)