avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O PERSOANA 2 JOBURI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O PERSOANA 2 JOBURI

buna ziua ,
sunt angajata cu contract de munca la o societate privata si lucrez 8 ore pe zi.
In acelasi timp pot fi asistent personal sotului meu (handicap grav)?
Asistentul personal se angaaajeaza cu contract de munca la primarie.
multumesc!!!


Cel mai recent răspuns: grisa56 , utilizator 12:03, 1 Iulie 2012
Potrivit art.35 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea, cu exceptia situatiilor in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Contractul individual de munca al asistentului personal se incheie cu primaria localitatii de domiciliu sau resedinta a persoanei cu handicap grav,
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ionescuandreea ionescuandreea buna ziua va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca ma pot angaja cu contract de 4 ore daca in prezent sunt angajata cu functia de asistent personal la primaria ... (vezi toată discuția)
Asistent personal cristian2005 cristian2005 Buna ziua ! Mama unui copil cu handicap grav care este angajata ca si asistent personal al copilului in cadrul unei primarii, poate avea un alt contract de ... (vezi toată discuția)
Pot munci cu doua contracte a cate 8 ore/zi? nectarya nectarya Buna ziua, As dori sa ma angajez ca si [i]asistent personal la domiciliu[/i] al persoanei cu handicap (persoana in cauza fiind mama mea) si cu timpul sa-mi ... (vezi toată discuția)