avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASISTENT PERSONAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASISTENT PERSONAL

Buna ziua !
Mama unui copil cu handicap grav care este angajata ca si asistent personal al copilului in cadrul unei primarii, poate avea un alt contract de munca cu timp partial la o societate ? Mama copilului poate presta servicii din activitati independente ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cristian2005 , utilizator 13:18, 4 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.35 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea, cu exceptia situatiilor in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Multumesc ! Daca este angajata ca asistent personal in cadrul unei primarii, cred ca poate fi angajata la o societate privata cu contract de munca cu timp partial, in functia de contabil, Este corect ? Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana 2 joburi grisa56 grisa56 buna ziua , sunt angajata cu contract de munca la o societate privata si lucrez 8 ore pe zi. In acelasi timp pot fi asistent personal sotului meu (handicap ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ionescuandreea ionescuandreea buna ziua va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca ma pot angaja cu contract de 4 ore daca in prezent sunt angajata cu functia de asistent personal la primaria ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca mirela45 mirela45 lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)