Buna ziua !
Mama unui copil cu handicap grav care este angajata ca si asistent personal al copilului in cadrul unei primarii, poate avea un alt contract de munca cu timp partial la o societate ? Mama copilului poate presta servicii din activitati independente ? Va multumesc !
Potrivit art.35 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea, cu exceptia situatiilor in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Multumesc ! Daca este angajata ca asistent personal in cadrul unei primarii, cred ca poate fi angajata la o societate privata cu contract de munca cu timp partial, in functia de contabil, Este corect ? Multumesc !
O persoana 2 joburi
grisa56
buna ziua ,
sunt angajata cu contract de munca la o societate privata si lucrez 8 ore pe zi.
In acelasi timp pot fi asistent personal sotului meu (handicap ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca
mirela45
lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)