avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata contributii asigurari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata contributii asigurari

Buna ziua,
In urma demararii unei actiuni in instanta, printr-o sentinta judecatoreasca definitiva, in baza art 78 CM s a dispus reintegrarea si plata de catre angajator a unor despagubiri egale cu salariile indexate si majorate , precum si cu celelalte drepturi de care as fi beneficiat , pana la data reintegrarii efective.
Mi am incasat salariile nete, in urma unei executari silite si pe baza unei expertize. Ma intereseaza care este modalitatea ca angajatorul sa achite contributiile legale de asigurari sociale pentru perioada pe care am castigat o in instanta. Multumesc

Alte discuții în legătură

Care este procedura dupa castigarea de catre un angajat a unui litigiu de munca? Svart Svart De scurt timp am obtinut la Curtea de Apel o hotarare irevocabila in care s-a constatat concedierea abuziva, nulitatea deciziei prin care am fost concediat ... (vezi toată discuția)
Reancadrare in urma unei hotarari judecatoresti Anairdagab Anairdagab Buna ziua, am fost salariata intr-o institutie bugetara iar in 2013 am fost concediata un urma desfiintarii unitatii si reorganizarii ei, perioada in care am ... (vezi toată discuția)
Somaj claris05desi claris05desi In anul 2011 am fost disponibilizat, am contestat in instanta respectiva decizie avand castig de cauza am fost reincadrat cu obligatia din partea angajatorului ... (vezi toată discuția)